Sólo Mía : una pel·lícula d’amor i de suspens com m’agrada !

22 nov.

_

La pel·lícula que vaig veure es diu « Sólo Mía ».

Es una pel·lícula de Javier Balaguer que va ser produïda el 2001.

He escollit aquesta pel·lícula per al bloc perquè em va agradat molt i també perquè l’actor principal és un català : es tracta de Sergi Lopez.

_

_

_

   Aquesta pel·lícula tracta de les violències conjugals. Per resumir : l’Angela i el Joaquín es van enamorar des del moment en què es van veure per primera vegada. Ella és secretària i ell és publicitari. Es casen, són feliços i tenen la primera seva filla. Pero durant l’embaràs, les disputes comencen i el Joaquín colpeja la seva dona perquè descobreix que fuma encara que està embarassada. És l’inici de la violència conjugal que patirà l’Angela. Ella li perdona però ell torna a violentar-la cada vegada més. Ell sempre té excuses al principi : està cansat per culpa del seu treball i està nerviós. L’Angela sempre li perdona, fins al dia que, desprès del seu aniversari de casament, està borratxo i la viola. L’Angela decideix anar a casa del seu germà amb la seva filla. Demana el divorci i el Joaquín està furiós. L’amenaça per telèfon, entra a casa seva i la colpeja, i la justícia no fa res. L’última solució de l’Angela és venjar-se

    No contaré el que passa desprès, si no no hi haurà suspens i ningú no voldrà veure la pel·lícula. Però crec que aquesta pel·lícula és molt bonica i que val la pena veure-la. A mi m’encanta la manera de filmar perquè la camera està focalitzada de manera que no es pot veure tota l’escena i llavors hi ha molt suspens i sorpresa al llarg de la pel·lícula. A més a més, la finalitat de la historia m’encanta perquè és totalment diferent de les altres pel·lícules que tracten de violències conjugals. També el que és interessant és la gradació en els actes de violència. Comença amb disputes verbals, paraules agressives i desprès gestos violents, agressions … fins a la violació. I encara després de la separació, l’home continua fent-li mal amb assetjament moral i amenaces … El que em xoca és veure com una parella tan feliç al principi pot tenir una vida tan horrible, com els sentiments poden canviar ràpidament … A més a més cal veure aquesta pel·lícula perquè denuncia les violències conjugals que hi ha al món i més precisament a Espanya, i denuncia la ineficàcia de la justícia en aquest país. Per tot això, cal veure Sólo Mía.

Una resposta per a “Sólo Mía : una pel·lícula d’amor i de suspens com m’agrada !”

  1. rosodelille 22 Novembre 2011 a 23:14 #

    Que bé! Ja tenim article cinèfil! Ara toca veure la pel·li, sí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: